Afval recycling bedrijven

 • Afval halen en brengen mogelijk Afval halen en brengen mogelijk
 • Verminderde CO2-uitstoot Verminderde CO2-uitstoot
 • Duurzame oplossingen Duurzame oplossingen
 • Circulaire economie Circulaire economie
 • Goede prijs kwaliteit verhouding Goede prijs kwaliteit verhouding

Afval recycling bedrijven gezocht? Prins Recycling is er voor u

Ben je een particulier of heb je een eigen onderneming waarmee je op zoekt bent naar afval recycling bedrijven in Groningen of in de regio Noord-Nederland? Dan moet je bij Teye Prins van Prins Recycling zijn! Als ondernemer zet ik me met mijn afval recyclingbedrijf in voor het efficiënt en makkelijk afvoeren van natuur schadelijke materialen, zoals piepschuim (EPS), plastic, apparaten en diverse soorten papier. Dus ben je zoekende naar afval recycling bedrijven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik haal eenvoudig en snel je milieubelastende afval op om het daarna op de juiste manier te recyclen. Neem gerust contact met me op als je vragen hebt of als je een afspraak wil maken. Je kan natuurlijk ook verder lezen over hoe afval recycling bedrijven, zoals dat van mij, je helpen met duurzaamheid en bijdragen aan een circulaire economie.

Prins Recycling - Recycle bedrijf hero

Onze voordelen voor jou

Ga voor afval recycle bedrijven zoals Prins Recycling en draag makkelijk en voordelig bij aan een betere wereld. Kies voor ons afval recycle bedrijf en je bent altijd verzekerd van het volgende:

 • Duurzame insteek
 • Duidelijke communicatie
 • Meedenkend
 • Snel een afspraak mogelijk
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Schadelijke materialen afvoeren

Afval recycling bedrijven voeren diverse schadelijke materialen af voor bedrijven en particulieren. Bij schadelijke spullen en stoffen denk je aan piepschuim, schoon dun en doorzichtig plastic, oude apparaten, lampen en karton. Een leven zonder de materialen plastic en piepschuim is zowat ondenkbaar geworden. Deze materialen zijn dan wel erg nuttig en handig, ze zijn spijtig genoeg ook erg slecht voor mens, dier en milieu. Dat komt vooral door een stof genaamd polystyreen, één van de meest toegepaste stoffen in plastic producten, zoals verpakkingen en flessen. Piepschuim heeft daarnaast ook geëxpandeerd polystyreen (EPS) en geëxtrudeerd polystyreen (XPS). Deze materialen zijn niet biologisch afbreekbaar, waardoor ze nog jarenlang in de natuur blijven bestaan. Afval recycle bedrijven zoals Prins recycling hebben het op zich genomen om dit zoveel mogelijk te beperken en ervoor te zorgen dat plastic, piepschuim en andere materialen na gebruik opnieuw toegepast worden. Zo dragen afval recycling bedrijven bij aan de circulaire economie en een betere wereld.

De werkwijze van ons afval recycling bedrijf

Ondernemers en particulieren produceren elke dag nu eenmaal flink wat afval. In Nederland produceren we per persoon jaarlijks zo’n 500 kilo aan afval. Bedrijven in Nederland zorgen per jaar zelfs voor meer dan een miljard kilo aan afval. Om bij te dragen aan recycling en een beter milieu, gaan afval recycling bedrijven zoals dat van mij bij particulieren en bedrijven langs om zoveel en zo efficiënt mogelijk geschikt afval te verzamelen. Met een speciaal ontwikkelde pers, pers ik dit afval tot een compact afval blok. Deze blokken worden vervolgens doorverkocht aan de grotere afval recycling bedrijven. Zo weet je als ondernemer en particulier zeker dat jouw afvalmateriaal milieuvriendelijk verwerkt wordt.

EPS - Piepschuim steekwagen
EPS - Piepschuim opslag

Afval opnieuw gebruiken

Dat piepschuim niet afbreekbaar is door de natuur zelf, is in principe natuurlijk slecht nieuws, maar voor afval recycle bedrijven komt het juist goed uit! Het houdt namelijk in dat piepschuim (EPS) eindeloos opnieuw toe te passen is. Afval recycling bedrijven zorgen dat piepschuim bij de juiste bedrijven en partijen terecht komt om opnieuw toe te passen. Zo wordt EPS namelijk gebruikt in de wegenbouw als ondergrond en opnieuw als piepschuim ter bescherming van onder andere witgoed voor transport. In andere gevallen wordt het ook gebruikt door afval recycle bedrijven als ideale grondstof voor het produceren van nieuwe isolatiepanelen. Zo wordt met EPS afval energie bespaart en wordt de CO2-uitstoot zoveel mogelijk beperkt.

We bezorgen je een last minder

Afval recycle bedrijven zoals Prins Recycling bezorgen zowel ondernemers als particulieren een last minder met hun diensten. Ik snap als geen ander hoe druk het ondernemerschap kan zijn. Voor veel ondernemers is het gewoon erg moeilijk om de (vele) afvalmaterialen op de juiste manieren te verwerken of te recyclen. Daarom komen recycling bedrijven zoals dat van mij graag bij je langs om al het afval, dat geschikt is voor recycling, af te voeren. Niet alleen levert dit ondernemers meer tijd op, ze besparen er ook nog eens mee op afvoerkosten. Uit onderzoek van Dossier Duurzaam 2019 van b-open blijkt dat 76% van de consumenten positiever staat tegenover bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor particulieren zijn afval recycling bedrijven ook nuttig! De werkende mens heeft het gewoon druk en een afval recycle bedrijf kan dan een boel tijd en energie opleveren. Je weet met een afval recycle bedrijf ook zeker dat je bijdraagt aan een betere wereld.

DRAAG JE STEENTJE BIJ AAN EEN DUURZAME TOEKOMST

Neem contact op voor het halen of brengen van uw afval

Behoefte aan meer informatie over afval recycle bedrijven? Wil je weten wat ze voor jou als ondernemer of particulier nog meer kunnen betekenen voor weinig geld en tijd? Ga dan voor Prins Recycling. De eerste keuze onder afval recycle bedrijven in Noord-Nederland en Groningen. Ik haal met mijn recycle bedrijf al jouw materialen op en zorg ervoor dat deze bij de juiste grotere afval recycling bedrijven terecht komen. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of voor een afspraak om je afval op te laten halen. Je bereikt mijn recycling bedrijf telefonisch via 06 – 38241993 en per mail via info@prinsrecycling.nl. Je hoort dan zeer snel van me!

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  CONTACT OPNEMEN

  Neem contact op voor het recyclen van uw materialen  ×