Recyclage bedrijf

 • Afval halen en brengen mogelijk Afval halen en brengen mogelijk
 • Verminderde CO2-uitstoot Verminderde CO2-uitstoot
 • Duurzame oplossingen Duurzame oplossingen
 • Circulaire economie Circulaire economie
 • Goede prijs kwaliteit verhouding Goede prijs kwaliteit verhouding

Prins Recycling is jouw recyclage bedrijf

Ben je een particulier of een ondernemer in Groningen of ergens anders in Noord-Nederland? Ben je op zoek naar een recyclage bedrijf voor het recyclen van je afval? Dan ben je bij Teye Prins van Prins Recycling aan het juiste adres! Als ondernemer houd ik me met mijn recyclage bedrijf bezig met het efficiënt en makkelijk afvoeren van milieubelastend materiaal, zoals piepschuim (EPS), plastic, oude apparatuur en verschillende soorten papier. Als je op zoek bent naar een recyclage bedrijf, ook wel recycle bedrijf genoemd., moet je dus gewoon bij mij zijn. Ik haal makkelijk en snel je milieubelastende materiaal op om het daarna op een milieubewuste wijze te recyclen. Neem gerust contact met me op voor vragen of voor een afspraak of lees snel verder hoe mijn recyclage bedrijf je helpt met duurzaamheid en een bijdrage aan een verantwoorde circulaire economie.

Prins Recycling - Recycle bedrijf hero

Voordeel van dit recyclage bedrijf

Ga voor Prins recycling als jouw recyclage bedrijf en maak je nooit meer druk over het afvoeren en recyclen van afval. Ik sta klaar voor bedrijven én particulieren. Met mijn recyclage bedrijf ben je altijd verzekerd van de volgende voordelen:

 • Duurzame insteek
 • Duidelijke communicatie
 • Meedenkend
 • Snel een afspraak mogelijk
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Bijdragen aan een circulaire economie

Een recyclage bedrijf verzamelt en verwerkt diverse schadelijke materialen voor ondernemers en particulieren. Hierbij denk je aan piepschuim, schoon dun en doorzichtig plastic, oude apparatuur, lampen en karton. Een leven zonder plastic en piepschuim is vandaag de dag bijna niet meer voor te stellen. Deze materialen hebben dan wel heel veel praktisch nut, ze zijn ondertussen ook erg milieubelastend. Dat komt voornamelijk door de stof polystyreen, één van de meest gebruikte stoffen in plastic producten. Piepschuim bevat daarnaast ook geëxpandeerd polystyreen (EPS) en geëxtrudeerd polystyreen (XPS). Deze stoffen zijn niet biologisch afbreekbaar. Hierdoor blijven ze onnodig bestaan en rondslingeren binnen de natuur met alle schadelijke gevolgen van dien. Als recyclage bedrijf heeft Prins Recycling als missie ervoor te zorgen dat plastic, piepschuim en andere stoffen na gebruik opnieuw gebruikt worden. Zo dragen we als recyclage bedrijf bij aan een circulaire en milieuvriendelijke economie.

Zo werkt dit recyclage bedrijf

Zowel als ondernemer en als particulier produceer je elke dag aardig wat afval. In Nederland produceert een gemiddeld persoon jaarlijks ongeveer 500 kilo aan afval. Bedrijven in Nederland produceren per jaar zelfs meer dan een miljard kilo aan afval. Om bij te dragen aan recycling en een schoner milieu, ga ik als recyclage bedrijf bij particulieren en bedrijven langs om zoveel mogelijk geschikt afval op te halen. Met een speciaal ontwikkelde pers, pers ik dit afval tot een compacte homp afval. Deze blokken aan afvalmaterialen verkoop ik daarna door aan de grotere recyclage bedrijven. Zo weet je als bedrijf en als particulier zeker dat je afvalmateriaal verantwoord hergebruikt wordt.

EPS - Piepschuim steekwagen
EPS - Piepschuim opslag

Afval hergebruiken

Zoals eerder vermeld is piepschuim niet biologisch afbreekbaar. Waar dit in de eerste instantie slecht nieuws is, is dit voor recyclage bedrijven juist erg fijn! Het zorgt er namelijk voor dat piepschuim (EPS) tot in het oneindige opnieuw toe te passen is. Als recyclage bedrijf regel ik dat piepschuim bij de juiste bedrijven en partijen terecht komt om opnieuw toegepast te worden. EPS wordt onder andere veel gebruikt in de wegenbouw als ondergrond en als piepschuim voor het beschermen van bijvoorbeeld witgoed dat vervoerd wordt. Een gemiddeld recyclage bedrijf gebruikt het ook als hoogwaardige grondstof voor het maken van nieuwe isolatiepanelen. Zo wordt met EPS afval energie bespaart en wordt de CO2-uitstoot verminderd.

Prins recycling ontzorgt

Prins Recycling ontzorgt zowel bedrijven als particulieren volledig als kundig recyclage bedrijf. Als ondernemer begrijp ik als geen ander hoe druk het bedrijfsleven kan zijn. Voor veel ondernemers is het dan ook vaak weer een uitdaging om al dat afvalmateriaal op de juiste milieuvriendelijke manieren te verwerken of te recyclen. Daarom kom ik als recyclage bedrijf gewoon bij je langs om al het afval, dat geschikt is voor recycling, op te halen. Niet alleen levert dit ondernemers tijd op, maar er worden ook nog een afvoerkosten mee bespaard. Uit onderzoek van Dossier Duurzaam 2019 van b-open blijkt bovendien dat 76% van de consumenten positiever staat tegenover bedrijven die zorg dragen voor mens, dier en milieu. Voor particulieren is een recyclage bedrijf nuttig omdat het je een hoop gedoe scheelt in je verder toch al drukke schema. Zodra ik als recyclage bedrijf je afval op kom halen, weet je dat je een bijdrage hebt geleverd aan een beter milieu en een betere wereld!

DRAAG JE STEENTJE BIJ AAN EEN DUURZAME TOEKOMST

Neem contact op met mijn recyclage bedrijf

Wil je meer informatie over wat ik als recyclage bedrijf voor je kan doen? Wil je als ondernemer in Groningen of Noord-Nederland niet teveel geld, tijd en moeite kwijt zijn aan het milieuvriendelijk afvoeren van afval? Ga dan voor Prins Recycling. Ik haal je materialen op en zorg ervoor dat alles op de juiste plek terecht komt. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of voor een afspraak om je afval op te laten halen. Je bereikt mijn recycling bedrijf telefonisch via 06 – 38241993 en per mail via info@prinsrecycling.nl. Je hoort dan bijzonder snel van me!

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

  CONTACT OPNEMEN

  Neem contact op voor het recyclen van uw materialen  ×